Deler småbarn leker med andre fra en tidlig alder?

Før de offisielt begynte på skolen for å lære kunnskap, har de fleste barna ikke lært å dele. Foreldre skjønner heller ikke hvor viktig det er å lære barna å dele. Hvis et barn er villig til å dele lekene sine med vennene sine, for eksempelsmå togskinner av tre og musikalske slagverk leker av tre, da vil han sakte lære å tenke på problemer fra andres perspektiv. Ikke bare det, å dele leker vil gjøre barna mer bevisste på moroa ved å leke med leker, for det er mye morsommere å leke med venner enn å leke alene. Så hvordan kan vi lære dem å dele?

Do Toddlers Share Toys with Others from an Early Age (2)

Hva er definisjonen på deling for barn?

Barn under tre år har blitt bortskjemt av familiemedlemmene sine, så de vil ta det for gitt at verden kretser rundt dem, så lenge lekene de kan ta på er deres. Hvis du prøver åta en leke i trefra hendene, vil de umiddelbart gråte eller til og med slå folk. På dette stadiet har vi ingen måte å resonnere med barna, men vi kan kommunisere sakte med dem, oppmuntre og øve på å dele ting, og la barna sakte akseptere dette konseptet.

Etter tre år forstår barn gradvis lærdommen til voksne, og de kan også innse at deling er veldig varmt. Spesielt når de kommer inn i barnehagen, vil lærerne la barna bytte på å leke littpedagogiske leker i tre, og advar dem om at hvis tiden ikke er gått til den neste klassekameraten, vil de bli straffet litt. Når de øver på å bytte og leke sammen hjemme (flere ganger), kan barna forstå begrepene deling og venting.

Do Toddlers Share Toys with Others from an Early Age (1)

Ferdigheter og metoder for barn å lære å dele

Mange barn er uvillige til å dele hovedsakelig fordi de føler at de vil miste oppmerksomheten til voksne, og denne delte leken kommer sannsynligvis ikke tilbake til hendene. Så vi kan lære barna å spille noen leker sammen og fortelle dem at de må fullføre et mål sammen i dette spillet for å få belønninger. En avmest vanlige kooperative leker er puslespill av tre og treimitasjon leker. Disse lekene lar barn raskt bli partnere og dele spill sammen.

For det andre, ikke straffe barn bare fordi de ikke vil dele. Barnas tenkning er helt annerledes enn hos voksne. Hvis de ikke er villige til detdele leker med vennene sine, det betyr ikke at de er gjerrige. Derfor må vi lytte til barnas ideer, starte fra perspektivet av deres vurdering og fortelle dem fortelle demfordelene med å dele leker.

Når mange barn ser andres leker, synes de alltid at leken er morsommere, og de tar til og med leken. I dette tilfellet kan vi be dem om å bytte sine egne leker med andre, og angi byttetiden. Noen ganger er det også nødvendig med en tøff holdning, fordi barn ikke alltid lytter til fornuft. For eksempel hvis et barn vilpersonlige jernbanespor i hendene på andre barn, så må han finne på et annet treleke i bytte.

Den beste måten å få et barn til å lære å være tolerant, er å la ham være vitne til denne egenskapen med egne øyne, så foreldre bør dele is, skjerf, nye hatter, dominoer i tre av dyr, etc. med barna sine. Når de deler leker, er det viktigste å la barna se foreldrenes oppførsel ved å gi, skaffe seg, gå på kompromiss og dele med andre.


Posttid: 21.-21-2021